NIEUW: Juli 2022

16 Nieuwe functies in Bloomsite & Bloomsite PRO

Bij deze mega update hebben we 16 nieuwe functies toegevoegd! Denk hierbij aan nieuwe ontwerp opties, pakketten functie, klanten- en medewerkersportaal, afspraken verzetten, notificatie mails per dienst, verbeterde declarabele facturen functie en nog veel meer!

Check hier alle nieuwe functies >>

 

 

Februari 2022

Anti-spam maatregelen genomen

Omdat er erg veel SPAM berichten binnenkwamen via de contact- en reactieformulieren van de Bloomsites hebben we een zelflerend anti-spam systeem toegevoegd, waardoor de SPAM berichten met (bijna) 100% zijn afgenomen.

Vanaf nu ontvang je als Bloomer vrijwel geen SPAM berichten meer via de formulieren op je website!

 

 

December 2021

Voorkomen dat e-mail als SPAM wordt gezien 

In deze update hebben we ervoor gezorgd dat alle uitgaande e-mails vanuit jouw Bloomsite verlopen via MailGun, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het voorkomen dat e-mails in de SPAM belanden.

Hierdoor hebben we de leverbaarheid van de e-mails sterk verbeterd.

 

 

September 2021

Lancering Bloomsite PRO

Bloomsite PRO geeft je de mogelijkheid om online afspraken in te laten plannen in je agenda.
Daarbij kun je online betalingen accepteren met o.a. iDeal en worden er automatisch facturen aangemaakt van elke bestelling.

Daarnaast biedt Bloomsite PRO je de mogelijkheid om kassakoopjes, upsells en down sells toe te voegen aan de verkoopprocessen, zodat je geautomatiseerd meer omzet kunt behalen!

Lees hier alles over Bloomsite PRO >>>

 

 

Juli 2021

Inlogbeveiliging + Paginasnelheid update

Deze maand staat in het thema van betere beveiliging & verbetering in de snelheid van je pagina’s. We hebben een aantal systemen in de website vervangen en we hebben alles weer helemaal geupdate.

Hierdoor zijn alle websites (nog) beter beveiligd!

Ook hebben we meerdere aanpassingen gedaan, waardoor je pagina’s sneller laden, wanneer je bent ingelogd in de website. Hierdoor kun jij dus beter en sneller je website aanpassen en beheren!

Lees hier wat dit voor jou inhoudt >>

 

 

Juni 2021

Blog template aanpassingen

Op basis van de positieve feedback die we als reactie hebben gekregen op de vorige update hebben we de templates iets aangepast! Hierdoor zijn onder andere de blogartikelen overzichtelijker/rustiger en zijn de uitgelichte afbeeldingen altijd volledig zichtbaar.

Lees hier wat er precies is gewijzigd in de layouts >>

 

 

Mei 2021

Blog & Social Update

We hebben de blog op jouw Bloomsite een complete make-over gegeven en dat hebben we niet zomaar gedaan. We waren ons ervan bewust dat dit onderdeel binnen Bloom nog niet volledig voldeed aan de kwaliteit die wij aan onze klanten willen leveren.

Daarom hebben we, vanuit onze marketingervaring en kennis, de layout van zowel het blogoverzicht als de blogartikelen aangepast. Over alle onderdelen die erop te vinden zijn is zorgvuldig nagedacht en is erop geplaatst om het beste resultaat te bereiken met jouw artikelen.

Lees hier alles over de wat en waarom van deze update >>

 

 

Maart 2021

Caching & Snelheids update

Zoals je misschien wel weet hebben we de afgelopen tijd niet stil gezeten. We zijn onder andere bezig geweest met (nog) betere beveiliging en een nieuwe server.

Hierdoor zijn de prestaties van de server in de afgelopen tijd verbeterd en konden de websites natuurlijk niet achterblijven!

Daarom zijn we de afgelopen weken weer bezig geweest om de Bloomsites zelf helemaal te updaten en te verbeteren.

Lees hier meer over deze update >> 

Kennisbank update | 13-08-2020

Om ervoor te zorgen dat jij zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk met de kennisbank aan de slag kunt hebben we onze kennisbank vernieuwd.

  • onze oude kennisbank artikelen zijn geupdate, aangevuld en verbeterd.
  • alle functionaliteiten die in de videotraining staan zijn toegevoegd in handig te volgen stappenplannen.

Daarnaast voegen wekelijks artikelen toe op basis van vragen die nog niet beantwoord kunnen worden met een kennisbank artikel

Systeemupdate + Cookiebot fix | 18-02-2020

We hebben de afgelopen maanden zeker niet stilgezeten en zijn continu bezig met de verbetering van Bloom!
Zo hebben we meerdere malen alle systemen van je website geupdate en de stabiliteit verbeterd.

Vandaag heb ik (Tim) weer een update afgerond, waarmee ik een bekend probleem met Cookiebot heb opgelost. Nu voldoen alle websites die dit al hebben ingesteld nog beter aan de privacywetgeving.

Ook heb ik de website geoptimaliseerd waardoor het opslaan van pagina’s van soms meer dan 10 seconden is teruggedrukt naar 3!

Contactformulier spam update | 20-09-2019

We hebben een update doorgevoerd, zodat jij minder spam krijgt via dfe contactformulieren op je website. We maken nu gebruik van een van de nieuwste spam preventie technieken van Google. Lees hier meer

Mega SEO update | 30-08-2019

We hebben er onder andere voor gezorgd dat jouw website standaard beter naar boven gaat komen in Google, je meer tools gegevens om je website nog beter vindbaar te maken en we geven je 2 ontzettend waardevolle en uitgebreide SEO trainingen volledig gratis. Lees hier meer

E-mailmarketingupdate | 26-06-2019

Ik heb een nieuw systeem toegevoegd aan je website, waardoor het onwijs snel en simpel is om te starten met e-mailmarketing. Ook heb ik een compleet nieuwe training opgenomen met maar 1 doel: zo snel en goed mogelijk een inschrijving op je website maken. Daarnaast heb ik nieuwe pagina’s gedesigned die je gaan helpen met het verzamelen van nieuwe e-mailadressen.

Support update | 28-01-2019

Deze update staat helemaal in het teken van betere begeleiding en ondersteuning. We hopen dat deze update er voor gaat zorgen dat we je nog beter kunnen helpen bij je Bloomsite!

Nieuwe pagina layouts | 04-10-2018

We hebben ervoor gekozen om af te stappen van de 2 verschillende pakketten. Deze hebben we nu samengevoegd tot 1 pakket. Dit betekend dat iedereen nu toegang heeft tot alle functionaliteiten binnen Bloom en alle functionaliteiten die gaan komen.